Spletna stran uporablja piškotke. Za namestitev analitičnih in drugih nenujnih piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Katere piškotke uporabljamo lahko kadarkoli preverite v pravilniku o piškotkih.

Cenik storitev

V nadaljevanju je predstavljena ponudba in cenik storitev, ki jih ponujamo v sklopu uporabe spletne strani www.vrnipaket.si. Pošiljateljem omogočamo naročilo ustreznih prevoznih storitev za namene vračila izdelkov izbranim trgovcem, pri tem je strošek storitev za rezervacijo kurirja, odvisen od teže oblikovane pošiljke in morebitnih dodatnih storitev na pošiljko. Ponudba storitev za trgovce je razdeljena na osnovne storitve (so del vsakokrat veljavne ponudbe naročniškega razmerja, kjer je strošek koriščenja osnovnih storitev že vštet v enkratno plačilo za sklenitev naročniškega razmerja) in dodatne storitve, ki so del ponudbe različnih dodatnih modulov.

Cenik storitev za rezervacijo kurirja (*velja za pošiljatelja)

Objavljen cenik predstavlja cenik storitev (te storitve so povezane izključno z oddajo naročila pošiljatelja preko spletne strani) na področju rezervacije kurirja za različne teže pošiljk in dodatne storitve na pošiljko. V ceno storitev so že vključeni stroški obveščanja (SMS ali/in elektronsko sporočilo) pošiljatelja ali/in prejemnika paketa o predvidenem prevzemu oziroma dostavi paketa in navodilih za sledenje, pri tem je lahko obveščanje izvedeno iz strani družbe Pripelji Ideje, d.o.o. ali/in enega izmed partnerjev kurirjev. Vse cene vključujejo 22% ddv.

Cenik

do 2 kg = 4,20€

do 5 kg = 4,65€

do 10 kg = 5,75€

do 20 kg = 6,75€

do 30 kg = 7,95€

do 40 kg = 10,75€

Cenik dodatnih modulov

Objavljen cenik dodatnih modulov je del ponudbe dodatnih modulov, ki jih lahko naroči registriran trgovec s sklenjenim naročniškim razmerjem. Z uporabo dodatnih modulov se trgovcu omogoči koriščenje različnih dodatnih funkcionalnosti, ki so del dodatnih storitev in so kot take predstavljene v vsakokrat veljavnih pogojih uporabe za trgovce in ponudbi dodatnih modulov. Naročilo in uporaba posameznega dodatnega modula se zaračuna v skladu s cenikom, in sicer kot enkratni strošek naročila in aktivacije funkcionalnosti posameznega modula oziroma (mesečni) ponavljajoč strošek, ki predstavlja mesečno naročnino za upravljanje posameznega modula. Vse cene vključujejo 22% ddv. Dodatni modul se lahko naroči z oddanim povpraševanjem na elektronski naslov info@vrnipaket.si. Družba Pripelji Ideje, d.o.o. bo na podlagi prejetega povpraševanja trgovcu poslala ustrezen obrazec, ki je namenjen naročilu posameznega dodatnega modula in zbiranju morebitnih dodatnih podatkov o trgovcu. Trgovec lahko koristi funkcionalnosti, ki so del posameznega naročenega dodatnega modula, od dneva aktivacije modula do konca veljavnosti sklenjenega naročniškega razmerja oziroma do preklica.

Dodatni moduli